BACK
NO.23 Grand View Golden Place



Status : Completed

Area : 90 

Location : Tianhe Distrit, Guangzhou,China 

Completion Date : 2010


The space is composed of countless geometric figures of different sizes, which makes only fully realize the charm of lines, and the urban sense of the modern space is also revealed imperceptibly . so that such originally created residence will make one feel fresh and new. The open design not only makes the whole space unobstructed, but also makes each functional area can borrow the space to use , so the spaciousness and practicality of the space is thus enhanced. The furnishings selected in the interior space set off the living area in an appropriate way , which not only gives prominence to the owner’s class , but also uplifts the whole aesthetic style .